تصاوير جشن قبولي هاي در مدارس تيزهوشان و نمونه دولتي در شهرهاي مختلف را اينجا ببينيد...
عکس هاي جشن شهرهاي ديگر نيز به زودي در همين قسمت قرار خواهد گرفت.
اگر می خواهد عکس های جشن قبولی بقیه ی شهر ها را ببینید به ادامه ی مطلب بروید.
چهارمین المپیاد ریاضی نوجوانان ایران برگزار می شود: مرحله ی اول : دوم اسفندماه 1392 مرحله ی دوم:پنجم اردیبهشت ماه 1393 مهلت ثبت نام: بیستم دی ماه 1392 |
ثبت نام چهارمین دوره
نحوه برگزاری چهارمین دوره المپیاد ریاضی نوجوانان ایران در سال تحصیلی 93-1392 به شرح زیر است:
1) شرکت کنندگان
این المپیاد در پایه های ششم ابتدایی، هفتم (اول متوسطه 1)، سوم راهنمایی و اول دبیرستان برگزار می شود. در هر سال تحصیلی به تفکیک پایه آزمون طراحی می شود و هر نفر با دانش آموزان هم پایه خود رقابت خواهد کرد.
2) شرط ورود به آزمون
شرط ورود به آزمون کلیه دانشآموزان ممتاز در درس ریاضی اجازه شرکت در آزمون را خواهند داشت. برای شرکت
در این المپیاد تکمیل فرم ثبتنام، ارایه یک عکس و پرداخت هزینه ثبتنام که مبلغ 80000 ریال ضروری است.
تبصره 1: مدارسی که به تعداد داوطلبان خود کتاب پرسشهای نخستین ، دومین و یا سومین المپیاد را خریداری کنند از تخفیف %40 قیمت پشت جلد کتاب بهرهمند خواهند شد.
تبصره 2: پذیرفتهشدگان مرحله اول برای شرکت در آزمون مرحله دوم نیز مبلغ 80000 ریال پرداخت خواهند کرد.
3) مراحل المپیاد
این المپیاد در دو مرحله و بهصورت هماهنگ کشوری برگزار میشود. مرحله اول این المپیاد در دوم اسفندماه 92 در سراسر کشور اجرا میشود. برگزیدگان این مرحله برای شرکت در مرحله دوم که در پنجم اردیبشهت ماه 93 برگزار میگردد، دعوت میشوند.
4) شرایط ورود به مرحله دوم
کسانی که بیش از %50 نمره را کسب کنند یا رتبه آنها کمتر از %5 شرکت کنندگان آن پایه باشد، به مرحله دوم صعود خواهند کرد. مرحله دوم آزمون نیز مشابه آزمون مرحله اول ، ولی شامل 30 پرسش می باشد.
تبصره: در صورتیکه مرکز آموزشی در هر پایه بیش از 10 نفر شرکت کننده داشته باشد و هیچ کدام از نفرات امتیاز لازم جهت ورود به مرحله دوم را نداشته باشد- جهت ایجاد امکان مضاعف برای دانش آموزان آن مرکز رتبه اول دانش آموزان هر پایه آن ها به مرحله دوم راه خواهد یافت.
5) پرسشهای آزمون
پرسشهای آزمون در هر دو مرحله به صورت 5 گزینهای خواهد بود. مرحله اول آزمون شامل 24 پرسش است. 10 پرسش آزمون 3 نمرهای، 8 پرسش آزمون 4 نمرهای و 6 پرسش آزمون 5 نمرهای است. به این ترتیب آزمون مرحله اول 92 نمره خواهد داشت. پرسشهای سطح اول نمره منفی ندارند، ولی برای پاسخهای نادرست پرسشهای سطح 2، یک نمره منفی و سطح 3، دو نمره منفی منظور خواهد شد.
تبصره1: در مرحله اول تعدادی از پرسش ها؛ از پرسش های المپیادهای سه دوره گذشته و یا مشابه آن ها انتخاب خواهد شد.
تبصره 2: تعدادی از پرسش ها با توجه به محتوای کتاب های ریاضی پایه مربوطه؛ طراحی خواهد شد.
6) برگزیدگان المپیاد و جوایز آن ها
الف) نفرات اول تا پنجم کشوری در هر پایه تندیس، مدال، لوح تقدی و جایزه ی نفیس (میزان مبلغ جایزه متعاقبا اعلام می گردد)
ب) نفرات اول هر استان در هر پایه به شرط کسب مدال و حداقل 40 درصد نمره مرحله دوم، مدال، تندیس، لوح تقدیر و با توجه به رنگ مدال جوایزی نفیس (میزان مبلغ جایزه متعاقبا اعلام می گردد)
ج) 10 نفراول هر پایه تحصیلی(رتبه 1 تا 10)مدال طلاو لوح تقدیر،20 نفر دوم(رتبه 11 تا30) مدال نقره و لوح تقدیر، 30 نفر سوم( رتبه 31 تا60) مدال برنز دریافت و لوح تقدیر دریافت خواهند کرد.
تبصره: رتبه های مساوی به تعداد تکرار شده، شمارش خواهند شد.
در ضمن کلیه مدال آوران جوایزی از محصولات انتشارات مبتکران را دریافت خواهند کرد.
• انتشارات مبتکران به پاس توجه و پیگیری امور مربوط به المپیاد ریاضی نوجوانان ایران به 3 نفر از مدیران مدارس شرکت کننده (تهران و شهرستان) که بیشترین مدال آوران المپیاد را دارا باشند، جوایزی اهدا خواهد کرد.
• از اولیا دانش آموزان ممتازی که فرزندان آن ها در 2 سال متوالی بهترین رتبه را نسبت به سایر دانش آموزان کسب کرده اند نیز با اهدا جوایزی تقدیر به عمل خواهد آمد.
لازم به ذکر است خانواده های برتری که در اختتامیه دومین دوره المپیاد مورد تقدیر قرار گرفتند، شامل این امتیاز نخواهند شد.
• جوایز این افراد در پایان سال تحصیلی و در جشن پایانی " المپیاد ریاضی نوجوانان ایران" که توسط موسسه فرهنگی آموزشی انتشاراتی مبتکران برگزار خواهد شد، اهدا می گردد.
7) مهلت ثبت نام
مهلت ثبتنام در دفاتر نمایندگیهای مبتکران در سراسر کشور تا پایان بهمن 92 است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید:
دبیرخانه المپیاد ریاضی نوجوانان ایران 61094201-021 الی 2
ثبت نام مدارس در استان ها: دفاتر نمایندگی مبتکران در سراسر کشور
ثبت نام مدارس تهران: 61094309-021
داوطلبان انفرادی: 61094101-021 الی 2
مدارس برای دسترسی بهلینک پیش ثبت نام کلیک کنید.
منبع: دبیرخانه المپیاد ریاضی نوجوانان ایران
برای پیش ثبت نام در چهارمین المپیاد ریاضی نوجوانان ایران به سایت مبتکران بروید به نشانی www.mobtakeran.com و فرم چهارمین المپیاد ریاضی نوجوانان را تکمیل کنید
این مسئله تا کنون حل نشده و انجمن ریاضی آمریکا برای آن 1 میلیون دلار جایزه گذاشته .و اما مسئله : حدس گلدباخ : حدس گلدباخ در ریاضیات یکی از قدیمیترین مسائل حل نشده نظریه اعداد است. این حدس میگوید: هر عدد زوج بزرگتر از ۲ را میتوان به صورت حاصلجمع دو عدد اول نوشت
به ادامه ی مطلب بروید
دکمه استارت رو بزنین. بعد از شروع بازی باید جای اعداد رو که چند لحظه نمایش داده می شود، به خاطر بسپارید و بعد از پنهان شدن اعداد، آنها را از کوچک به بزرگ مشخص کنید.بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکس العمل و درستی محاسبه نمایش داده میشود. توجه داشته باشید در حالت معمول، سن مغز شما نباید با سن شما اختلاف زیادی داشته باشد. هرچه زمان عکسل العمل کمتر و درستی آن بیشتر باشد، سن مغز شما کاهش می یابد! برای فهمیدن سن مغزتان کلیک کنید. |
نتایج آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان این استان روز هشتم خرداد ماه اعلام می شود.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی ، جلال صداقت افزود: آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی در این استان همزمان با سراسر کشور روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه برگزار شده بود.
وی اظهارداشت: دانش آموزان شرکت کننده در آزمون مزبور می توانند در تاریخ اعلام شده با اطلاعات ثبت نامی خود به سایت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی مراجعه و نتیجه آزمون خود را دریافت نمایند.
وی گفت: امسال برای ورود به مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی این استان در مقطع متوسطه 28 هزار و 377 نفر و در مقطع راهنمایی 37 هزار و 531 نفر در آزمون ورودی این مدارس شرکت کردند.
صداقت اظهارداشت: پذیرش دانش آموزان برای ورود به مدارس نمونه دولتی بر اساس نمره آزمون ورودی و معدل کل آنان خواهد بود.
وی با بیان اینکه در آزمون ورودی مقطع راهنمایی معدل کل پایه پنجم و در آزمون ورودی متوسطه معدل کل پایه دوم راهنمایی ملاک خواهد بود، گفت:80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل کل دانش آموز در قبولی آنان تاثیر دارد.
وی افزود: گزینش دانش آموزان برای ورود به مدارس استعدادهای درخشان صرفا بر اساس رتبه فضلی مبتنی بر نمره تراز شده آزمون خواهد بود.
وی اظهار داشت: در تعیین رتبه فضلی هر داوطلب نمره تراز شده آزمون فقط با دیگر داوطلبان متقاضی مدارس انتخابی وی به ترتیب اولویت سنجیده می شود.
صداقت گفت: حدود هفت هزار نفر در دبیرستانهای نمونه دولتی و استعدادهای درخشان و حدود پنج هزار نفر در مدارس راهنمایی نمونه دولتی و استعدادهای درخشان این استان پذیرفته می شوند.
برای ورودبه سایت آموزش وپرورش استان خراسان رضوی
روی تصویرزیرکلیک کنید.
سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند.قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند.
تا آن ساعت را خریداری کنند… بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست ؟ طراح سوال : دکتر حسابی جواب: معما تا جایی که شاگرد دوهزار تومان رو برای خود و سه هزار رو به آنها پس میدهد درست است اما مشکل اینجا وجود داره که وقتی نفری ۱۰۰۰ میگیرن در واقع نفری ۹۰۰۰ تومان پرداخته اند که ۹۰۰۰*۳=۲۷۰۰۰ و + ۲۰۰۰ میشه ۲۹۰۰۰ تومان!!!! اشتباه همین جاست که نباید ۲۷ رو با ۲ جمع کرد و درواقع باید آنها رو از هم کم کرد.(۲۵+۲ تومان پول شاگرد =۲۷) یعنی سه نفر ۳۰۰۰۰ تومان پول دادند که سه هزار تومان رو شاگرد به آنها برمیگرداند پس آنها ۲۷۰۰۰ تومان دادند که ۲۰۰۰ تومان رو شاگرد برداشته و ۲۵۰۰۰ هزار تومان رو بابت پول ساعت پرداخته اند. به همین سادگی
شايد تا حالا خيلي سعي كردهايد كه با دوستانتان با رمز حرف بزنيد يا يك خطي مثل خط ميخي را براي خودتان اختراع كنيد كه هيچ كس از عهدهي خواندن آن برنيايد.در اين جا يك روش خيلي ساده براي رمز نگاري را توضيح ميدهيم.
فرض كنيد ميخواهيد جملهي «بعد از كلاس ميبينمت» را با رمز براي دوستتان بفرستيد تا يك قرار مهم را يادآوري كنيد.
قبل از شروع هر كاري حروف الفبا را روي يك تكه كاغذ بنويسيد و آن ها را از 1 تا 32 شماره گذاري كنيد :
قبل از هر چيز ، نياز به يك كلمه ي كليد داريد. فرض كنيد «سلام» كليد رمز شما باشد. گام بعدي ، تبديل كردن كلمه ي كليد به عدد است. «س» پانزدهمين ، «ل» بيستو هفتمين ، «الف» اولين و «م» بيست و هشتمين حروف الفبا هستند . پس كلمهي كليد ما به اين صورت درمي آيد:.
حالا سراغ جملهي موردنظر ميرويم. 15 اولين عدد كلمه ي كليد و اولين حرف جمله ب=2 مي باشد ، چون ص=17=15+2، پس به جاي "ب" ، "ص" را مي نويسيم . 27 دومين عدد كلمه ي كليد و دومين حرف جمله ع=21 مي باشد،چون 48=21+27 از 32 بيش تر است،پس به جاي "ع" ،ش= 16=32-48را مي نويسيم . 1سومين عدد كلمهي كليد و سومين حرف جمله د=10 مي باشد ، چون ذ= 11=10+1، پس به جاي "د" ، "ذ" را مي نويسيم . به همين ترتيب به جاي "الف" ، "ن" را مي نويسيم . حالا كه به انتهاي واژهي كليدي رسيديم، دوباره از اول شروع ميكنيم و بقيه ي حرفها را با استفاده از كليد جابهجا ميكنيم. سرانجام ، جمله ي موردنظر «بعد از كلاس ميبينمت» با كلمهي كليد «سلام» به جملهي رمزي:«صشذ نم ظمنو فاوسقني »تبديل ميشود.دوست شما با داشتن كليد ميتواند جملهي رمزي را به ترتيب زير رمزگشايي كند :
اولين حرف جمله ي رمزي : ص=17 و اولين حرف كليد : س=15 مي باشد ، چون ب= 2=15-17 پس اولين حرف جمله "ب" مي باشد كه همين طور است . دومين حرف جمله ي رمزي : ش=16 و دومين حرف كليد : ل=27 مي باشد ، چون نمي توان از 16 واحد 27 واحد برداشت پس به ترتيب زير عمل مي كنيم :ع= 21=27-16+32 (توجه كنيد كه در رمز كردن جمله ،اگر حاصل از 32 بيش تر مي شد ، 32 واحد از آن كم مي كرديم و در رمز گشايي اگر عمل تفريق امكان پذير نبود، 32 واحد به آن اضافه مي كنيم .) اگر اين روند را ادامه دهيم جمله ي ما رمز گشايي مي شود .
اگر می خواهید با موتور جست و جو گر هوشمند ایرانی آشنا شوید کافیست روی ادامه ی مطلب کلیک کنید.
صفحه قبل 1 صفحه بعد